pijl

Projectinformatie

KooyPlaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslag units met daarin multifunctionele units. KooyPlaza is centraal gelegen op een fraaie locatie op het industrieterrein Kooypunt. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De opslag units zijn beschikbaar vanaf 40m2 tot 67m2 BVO, of u koppelt twee units en u heeft dan  ca 80m², 90m² of 100m² tot uw beschikking. Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. 

  • De units worden te koop aangeboden. Ook bestaat de mogelijkheid om de opslag units in verhuurde staat - als belegging - te aanvaarden;
  • Vereniging van Eigenaren met lage lasten;
  • Moderne en frisse uitstraling door zwarte gevel sandwichpanelen;
  • De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
  • Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
  • Gunstige ligging nabij uitvalswegen.

 

Kooy plaza

Verkoopinformatie

In Den Helder wordt wegens succes extra gebouwd! Voor de kleine ondernemers, zzp-ers en de particulier wordt binnenkort aangevangen uitbreiding van een mooi complex met opslag units op Industrieterrein Kooypunt. Aan de Koperslagersweg worden 20 extra units van verschillende afmetingen vanaf 45 m2 gerealiseerd. Heeft u meer ruimte nodig? Door units te koppelen kunt u een grotere oppervlakte creëren. 
Heeft u meer ruimte nodig? De units hebben een betonvloer, worden grotendeels geïsoleerd en zijn toegankelijk via een grote overheaddeur van 4 x 4 meter, zodat divers gebruik gegarandeerd is. 

 

  • De notariskosten inzake splitsing en levering-/eigendomsakte.
  • De kosten van de kadastrale registratie en in meting.
  • Bouwkosten en legeskosten van de gemeente. 

 

In de door de koper getekende KAO kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt. 

Kooy plaza